"I: - Mondják, hogy sok jó ember kis helyen is elfér, de nálad ez hatványozottan igaz. Sok jó ember egy szekrényben. (nevet)
 E: - Azért az könnyített pálya, hogy a szekrényen nincsenek ajtók! Igen, mert ugyanazok az emberek több polcon is megtalálhatóak. Nézd, itt is van egy Müller Péter, itt is, és ezen a polcon is több. 
 I: - Szepes Máriától is van jónéhány köteted, ahogy elnézem.
 E: - Naná! Szeretem Mária néni írásait.  Mellette Feldmár András, Csernus doki, Soma Mamagésa...
 I : - Látom, azért a József Attila összes sem hiányozhat!
 E : - Semmiképp! És bár nincs az a fétisem, hogy abc-sorrendben rendszerezem a szerzőket a köteteik szerint, de azért József Attila mellé odatettem Vágó Márta és Szántó Judit naplóit. És ezekkel egy polcon vannak Kiss Judit Ágnes személyesen nekem dedikált verseskötetei is.
 I : - És ezeket most csak úgy elsőre kiszúrtam. Vannak itt ismeretlen nevek is a számomra, ahogy elnézem. És van egy rahedli külföldi szerződ.
 E : - Van, de azok már túlnyomó részt szakkönyvek. 
 I : - Harcművészet?? Jól látom??
 E : - Amiket most nézel, a Kedvesem könyvei, de random bele-bele lapozok azokba is. Sokat lehet tanulni például a Hagakuréből, a szamurájok kódexéből. Hidd el nekem, simán megfér egymás mellett a képzőművészet és a harcművészet, pláne akkor, ha némi szépirodalommal, ezotériával és egy kis marketinggel társítjuk."


Egyben az összes inspirációs fotót ITT tudod megnézni.

Hozzászólások: 0

Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá!

Az email címed nem lesz nyilvános. A kötelezően kitöltendő mezőket megjelöltük.*