"I: - Melyik naplód a főkedvenced?

 E: - Amelyik a legjobban a szívemhez nőtt?

 I: - Igen.

 E: - Mindegyik főkedvenc  valamilyen szempontból. Mind egyedi és megismételhetetlen. Várjál, gondolkodok. Ha mégis választanom kell, akkor a szívemnek nagyon kedves volt a 2004-ben vezetett napló.

 I: - Az melyik, megmutatod?

 E: - Sajnos nem tudom. Eltűnt. Ennek a naplónak az volt a különlegessége, hogy egyszerre többen vezettük.

 I: - Ez izgi, mesélj!

 E: - Igen, ez nagyon izgalmas volt. Abban az évben áprilistól októberig egy szabadtéri vendéglátó egységben (is) dolgoztam, többedmagammal. Olyan jó sztorik történtek minden nap, hogy kitaláltuk: vezessünk róla feljegyzéseket. Így született egy közös "Sátor-napló'. Felváltva írtuk bele az élményeket. Itt nap, mint nap megfordultak művészek, hírességek, színészek, zenészek, tévések, és több busznyi ember, szóval zajlott az élet. Volt, aki az írásait kiegészítette vicces rajzokkal, ragasztottunk bele fotókat és minden olyan tárgyat rá- és beleapplikáltunk, ami fontos volt számunkra. Még azt a biztonsági őrt is rávettük, hogy írjon bele, aki éjszaka vigyázott az egész kócerájra. Ha jól emlékszem, még 'Fedőneve Emma' lábnyomai is belekerültek a naplóba. Ő volt az a kóbormacska, akit a kollektíva közösen odaszoktatott, etettük, itattuk, simogattuk, szóval ő volt a kabalafiguránk. A legfontosabb küldetésünk vele kapcsolatban az volt, hogy eltitkoljuk a macska jelenlétét a főnökünk elől, mert ő nagyon nem szerette, hogy ott van. Ebből jött a névválasztás is. Szóval, rengeteg minden helyet kapott abban a naplóban.

 I: - Azta.... De, hogyhogy eltűnt?

 E: - Valamelyikünk a végén eltehette. Legalábbis remélem. Sokan dolgoztunk ott, így nem tudom, hogy kinél lehet. Épp ideje felkutatnom, hiszen szívesen fellapoznám az oldalakat és felidézném az akkor leírt emlékeket. Rengeteg minden történt ott, de ennél többet nem mondhatok. És, ha jobban utánaszámolok, ennek bizony már 12 éve..."

Egyben az összes inspirációs fotót ITT tudod megnézni.

Hozzászólások: 0

Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá!

Az email címed nem lesz nyilvános. A kötelezően kitöltendő mezőket megjelöltük.*