"E: - Most azt mondd meg nekem, hogy mi a jó francnak gyűjtögetem ide ezeket az alkoholos filceket, amikor szinte már egyik se fog normálisan? Miért halmozok ide minden használhatatlan kacatot? Miért????

 I: - Mert nem bírsz továbblépni a 'jó lesz ez még valamire' gyűjtögetős műsoron. Hallod? Ez a napló lélegzetelállítóan szép! Igazán megindító oldalpárokat készítettél bele!

 E: - Tudod mondasz valamit! 'SZ' csinálja jól! Ő bevezette azt, hogy amit 1 éven keresztül nem vesz elő, vagy nem használ, kihajítja. Úgy kihajítja, hogy a lába nem éri a földet. Legyen az bármi. Szívfájdalom ide vagy oda. És az a komoly, hogy ezt következetesen meg is csinálja! Mondjuk, körülötte mindig rend van.

 I: - Biztos nem kötik érzelmek a tárgyakhoz. Azért gondolom, hogy egy kiszáradt, használhatatlan filcet te sem őrizgetsz egy éven át a cuccaid között. Vagy de??

 E:- Képzeld, de! Ezekkel a kiszáradt filcekkel úgy vagyok, hogy ha festékbe mártom a hegyét, akkor még tudok vele pöttyözni vagy díszíteni. De mondok egy durvábbat. Azt képzeld el, hogy amikor két évvel ezelőtt 'SZ' pont egy ilyen nagy szanálást tartott, akkor megnéztem utána a ház előtti kukát, hogy miket dobott ki.

 I: - Tenagyonhülye!!! És?

 E: - Találtam a szemétben egy régi, kb. 40 éves, keményfedeles határidőnaplót. Tök üres volt, mindössze egyetlen egy sor volt beleírva.

 I: - Ne is mondd tovább, kitalálom! Kiszedted.

 E: - Naná! Hát, hülye lettem volna otthagyni!! Művésznapló lett belőle. Ott van a kezedben. Épp abban gyönyörködsz."

 

Egyben az összes inspirációs fotót ITT tudod megnézni.

Hozzászólások: 0

Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá!

Az email címed nem lesz nyilvános. A kötelezően kitöltendő mezőket megjelöltük.*