"I: - Segíthetek neked a pakolászásban? 

 E: - Ha van kedved, akkor minden további nélkül, persze. Én örülök neki. Figyelj csak, úgyis szereted a markereket, ceruzákat, tollakat. Megköszönném, ha például abban a nagy fakkban rendet teremtenél. Mit szólsz?

 I: - Ennél jobbat nem is kérhettél volna tőlem. Imádom ezeket a rajzeszközöket. Megmagyarázhatatlan vonzalmat érzek irántuk már egészen gyerekkorom óta.

 E: - Tudom. Ez neked most akkor pont egy testhez-lélekhez legközelebb álló rendrakási folyamat lesz. Köszönöm, hogy segítesz.

 I: - Igazán nincs mit. Örömmel. Most az jutott eszembe, hogy rendrakás és rendrakás között óriási különbség van.

 E: - Egyetértek. A szeretem/nem szeretem különbségre gondolsz?

 I: - Igen. A szeretem rendrakás az hasonlítható az alkotói folyamatokhoz. Bele lehet merülni teljesen, el lehet kalandozni közben úgy, hogy még élvezed is. 

 E: - Ismerős. De tudod, hogy mire jöttem rá? A 'nemszeretem' rendrakáshoz való hozzáállást is meg lehet változtatni. 

 I: - Úgy, hogy csukott szemmel csinálod és közben másra gondolsz? (nevetünk)

 E: - Úgy, hogy közben beleképzeled a folyamatba, hogy a negatív energiák szépen lassan eltűnnek, és a helyükre pozitív, feltöltő erők lépnek. És miközben így teszel és haladsz a rendrakással, valóban megtörténik a folyamat. A ballasztokat kihajítva megszűnnek a lehúzó érzések is, és helyükre új, feltöltő életenergiák kerülhetnek. A káoszt felváltja a rend. A takarítás, rendrakás folyamata egyben mindig tisztulás is, akár önmagunkban teszünk rendet, akár a külvilágban. Szóval, ha úgy vesszük, mindannyian varázslók vagyunk. Csodálatos varázslók. Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy így is hozzá lehet állni a dologhoz.

 I: - Ez egy érdekes aspektus. Ide a varázspálcáimat!" 

 

Az összes részletfotót egyben ITT láthatod.

Hozzászólások: 0

Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá!

Az email címed nem lesz nyilvános. A kötelezően kitöltendő mezőket megjelöltük.*