"I: - Sok embert inspirálsz, köztük engem is. Ez gondolom jó érzés lehet neked.

 E: - Kimondhatatlanul jó érzés. Főleg az, amikor visszajelzéseket is kapok. Az klassz. Hálásan köszönöm. Ez olyan érzés, mintha kialakulna egy híd köztünk. Azon vagyok, hogy ezt az inspirációs szálat erősítsem. Tudatosan. Magához az inspirációs folyamathoz azért az hozzátartozik, hogy ez legtöbbször egy tudattalan folyamat, főleg a befogadó részéről. Senkire nincs ráírva, hogy őt valójában mi inspirálja. Ez úgy történik, hogy egy észlelés vagy indíttatás hatására vagy bekapcsol valakinél az a bizonyos teremtésre/alkotásra ösztönző gomb, vagy nem. Nem baj, ha nem, hiszen annyi minden függvénye az, hogy valaki egy adott pillanatban fogékony-e, valamint befogadó-e az inspiratív folyamatra. 

 I: - Erőt ad, ha visszacsatolnak?

 E: - Inkább úgy mondanám, hogy jó érzés. Személyes találkozásnál minden esetben van ilyen visszajelzés, hiszen ez olyankor adja magát. Világhálón keresztül már kevésbé. Itt visszacsatolás az is, ha közvetlenül nem tudatják velem, hogy tőlem inspirálódnak. Szépen csendben jönnek, olvasnak, néznek, szemlélődnek, begyűjtik az ötleteket és aztán máshol, másoknak megmutatják az alkotásukat. Attól, hogy felém egyáltalán nem jeleznek vissza, még többnyire látom, hogy kiket és mire inspirálok. Meg vannak az egyre szaporodó olyan extrém esetek is, amikor privátban kapok személyes hangvételű leveleket olyan személyektől, akik nyilvánosan nem szeretnék felfedni kilétüket, de mégis szeretik és követik azt, amit csinálok. 

 I: - Hát, ez utóbbiakat nem teljesen értem... Talán híres emberek és esetleg az miatt nem vállalják a nyilvános véleményt?

 E: - Nem. Nem ez miatt. Teljesen másról van szó. De pont miattuk nem is mondanék erről többet. Megnyílnak nekem és ezt tiszteletben tartom. Maradjunk annyiban, hogy hálásan tudok örülni minden visszajelzésnek, függetlenül attól, hogy milyen csatornán jön. Vagy így, vagy úgy, de egy-egy ilyen megnyilatkozás mindig bearanyozza a napomat. De nem azért csinálom, hogy megköszönjék. Nekem ez nem erről szól."

Az összes részletfotót egyben ITT láthatod.

Hozzászólások: 0

Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá!

Az email címed nem lesz nyilvános. A kötelezően kitöltendő mezőket megjelöltük.*