"I: - A szerdai műhely után még sokat kattogtam azon, amiket mondtál és mutattál a kompozíció kapcsán. Most már máshogy nézek rá a munkáimra, és mások alkotásait is másként szemlélem. Tovább keresgéltem otthon, és még több festő műveit nézegetve, minden alkotásban igyekeztem ezeket a tanításokat meglátni, felismerni.

 E: - Ez klassz, és mire jutottál?

I: - Arra, amit mondtál is, hogy a tudatos komponálással valóban segíthetünk azon is, hogy a külső szemlélő számára befogadhatóbbá, fogyaszthatóbbá tegyük az alkotásunkat. Eddig nem tudtam pontosan megfogalmazni azt, hogy miért nem tetszettek még saját magamnak sem a munkáim. Csak azt éreztem, hogy valahogy nem az igazi, valahogy nem stimmel valami. Nem kerek. Ha én ezt éreztem, akkor mit láthatott az, akit meg is kérdeztem erről??

 E: - Örülök, hogy erre rájöttél. A következő műhelymunkán ezt a megtapasztalást tovább fokozzuk, ha lehet ilyet mondani. Azt a tudást fogom átadni nektek, hogy a kompozíciós 'szabályok' alkalmazása miként segítheti a naplózásotokat. Mivel a naplód oldalpárjai - elsősorban - nem a nagyközönségnek készülnek, és nem is a külső szemlélők számára, ezért e téren a komponálás fogásai más értelmet nyernek. Izgalmas lesz, meglátod!

 I: - Kétségem nincs felőle. Kíváncsian várom a műhelyt!"

Az összes részletfotót egyben ITT tudod megnézni.

Hozzászólások: 0

Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá!

Az email címed nem lesz nyilvános. A kötelezően kitöltendő mezőket megjelöltük.*